Tarieven

TARIEVEN

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK
Er is altijd de mogelijkheid om een gratis kennismakingsgesprek van 20 tot maximaal 30 minuten aan te vragen. Dit gesprek is alleen voor kennismaking, waarin je de gelegenheid krijgt om vragen aan mij te stellen en waarin we kunnen kijken wat ik eventueel voor je kan betekenen. Het verplicht je tot niets, het gesprek vindt plaats in mijn praktijk of telefonisch of via Skype. Wanneer je echter direct aan de slag wilt, maak dan een afspraak voor een consult. Je bent van harte welkom!


BURN-OUT EN STRESSBEGELEIDING
Kennismakingsgesprek maximaal 30 minuten: gratis en vrijblijvend
Een los gesprek 75 minuten:                           €   85,00 (dit is incl. 21% BTW)

Ik houd graag rekening met jouw financiële draagkracht en hanteer zo nodig aangepaste tarieven.
Informeer naar de mogelijkheden.

Soms zijn er andere vormen van vergoeding mogelijk:

Werkgever
Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een coachtraject gericht op burn-out preventie of stressmanagement hier ook onder vindt vallen. Ik heb vaak ervaren dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Je kunt ook een gesprek aangaan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.  De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er
Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen onder de post ondernemerskosten. Voor ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

Indien de werkgever bereid is om een burn-outbegeleidingstraject te betalen, gelden aangepaste tarieven. Ik maak graag een offerte op maat.

Alle gesprekken kunnen ook via Skype worden gedaan. Skypenaam: riabijvoet


INDIVIDUELE ASSERTIVITEITSTRAINING
Kennismakingsgesprek maximaal 30 minuten: gratis en vrijblijvend
Een kort traject van vier gesprekken:               € 315,00 (dit is incl. 21% BTW)
Een los gesprek van 75 minuten:                      €  85,00 (dit is incl. 21% BTW)

Indien de werkgever bereid is een assertiviteitstraject te betalen, gelden aangepaste tarieven. Ik maak graag een offerte op maat.


WANDELEN IN DE NATUUR | WANDELCOACHING
Kennismakingsgesprek maximaal 30 minuten: gratis en vrijblijvend
Een wandelsessie 90 minuten:                            € 85,00 (dit is incl. 21% BTW)

Mijn begeleiding is altijd maatwerk. Dit geldt ook voor mijn tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.


AANVULLENDE INFORMATIE

  • OC-registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, registratienummer 5929
    Tijdens de begeleiding kan er iets mis gaan. Indien je naar je eigen oordeel onzorgvuldig of verkeerd bent begeleid, kun je een klacht indienen. Het is belangrijk dat we eerst proberen om de klacht samen te bespreken en op te lossen. Het is ook mogelijk hierbij de vertrouwenspersoon* van de NFG in te schakelen. Als het niet lukt de klacht op te lossen, kun je een klacht indienen.
    Ik voldoe aan de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).
    * Voor adresgegevens van de klachtenfunctionaris kun je contact opnemen met het NFG-secretariaat via het mailadres info@de-nfg.nl
  • Lid van de Stichting Begeleiden bij Burn-out en Stress, een landelijk netwerk van  ca. 40 gecertificeerde coaches op het gebied van burn-out- en stressbegeleiding. Zij vormen sinds 2007 een landelijk netwerk en zorgen via nascholingsdagen voor voortdurende professionalisering. Kennis en ervaring wordt onderling actief gedeeld. Zij zijn allemaal (minstens) HBO geschoold en gediplomeerd en aangesloten bij een of meerdere beroepsverenigingen. Naast het werken vanuit eenzelfde gedachtengoed brengt ieder ook een eigen begeleidingsexpertise mee.
  • Sinds 2011 ben ik in het bezit van het certificaat Medische Basiskennis op HBO-niveau.

 

Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht.

AFSPRAAK MAKEN?

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen op 06 – 20 47 25 18, een e-mail sturen naar info@hulpbijburnoutenstress.nl of onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Je naam *

Je e-mail *

Je telefoonnummer *

Onderwerp

Je bericht

* graag invullen