Mijn aanbod

Mijn aanbod

“Hoe kan ik zorgen dat ik me niet zo overbelast blijf voelen in mijn huidige baan?”
“Ik moet me steeds weer ziekmelden om te herstellen. Hoe kan ik dit voorkomen?”
“Hoe word ik ooit weer fit, ik heb zelfs geen zin om leuke dingen te doen.”
“Ik heb geen tijd, geen ruimte voor mezelf, alles gaat maar door.”
“Collega’s vinden dat ik altijd bereikbaar moet zijn.”

Heel veel mensen worstelen dagelijks met druk en stressgerelateerde klachten. Langdurige stress leidt tot een reeks symptomen en aandoeningen die ernstiger worden naarmate de stress voortduurt. Ik help mensen het tij te keren en te herstellen van chronische stress. Daarbij maak ik verschil tussen de aanpak van stressklachten of van een burn-out. Bij stressklachten richten we ons meteen op de oorzaken en op de verbetering van je zelfmanagement. Bij een burn-out is je lichaam in de war. Door – vaak onbewuste – langdurige roofbouw is er een neurohormonale ontregeling ontstaan. Daarom werken we bij een burn-out eerst aan fysiek herstel werken. Daarna pas kun je je zelfmanagement verbeteren.

Mijn aanpak hierbij is breed, effectief en wetenschappelijk onderbouwd.

STAP VOOR STAP UIT JE BURN-OUT

Een individueel hersteltraject-op-maat volgens de CSR®-Methode

Chronisch vermoeid. Hoofdpijn. Slecht slapen. Een continue opgejaagd gevoel. Stoppen is geen optie, je moet van alles van jezelf. Ondanks alle signalen en de waarschuwingen van de mensen om je heen, ga je door. Totdat het écht niet meer gaat…

Blijf niet te lang doorgaan met deze klachten en zoek hulp.

HEEL RUSTIG VAN JE STRESS AF

Effectieve begeleiding
bij stress en overspannenheid 

Stress zal zich vaak uiten in stemmingsveranderingen en fysieke klachten. Meestal kunnen we dat tijdelijk wel aan. Het wordt anders als de stress zich ontwikkelt naar chronische stress. Dan kunnen er allerlei ernstiger klachten optreden.

Alle reden dus om stress beter te leren hanteren. Ik help je graag. 

PSYCHOSOCIALE BEGELEIDING

Laagdrempelige en kortdurende professionele begeleiding

Assertiviteitsproblemen, faalangst, werk gerelateerde problemen, loopbaanvragen, ADD/ADHD. Herken je één of meer van de bovenstaande thema’s? Hoe zou het zijn om dan nu een eerste stap te zetten naar een verandering hierin?

Psychosociale begeleiding is een goede investering in jezelf.