Burn-out test

Burn-out test tijdelijk niet beschikbaar

Tot 1 januari moet ik helaas een cliëntenstop inlassen. Tot deze datum ben ik zowel telefonisch als per e-mail niet bereikbaar, ik kan helaas ook niet op aanvragen of berichten reageren. Dat betekent dat de burn-out test ook tijdelijk niet beschikbaar is, omdat ik elke test persoonlijk beoordeel en er direct een advies aan koppel. Naar verwachting zal de test vanaf 1 janauri weer beschikbaar komen.

Burn-out test

Symptomen van een burn-out tijdig herkennen én erkennen is ontzettend belangrijk. Het helpt je namelijk een burn-out te voorkomen of de kans erop aanzienlijk te verkleinen. Doe je niets? Dan riskeer je het volledig opgebrand te raken; emotioneel en lichamelijk. Wil je weten of je een burn-out hebt of het risico op burn-out loopt? Doe dan nu de burn-out test

De test bestaat uit totaal 24 vragen, het invullen van de vragenlijst kost je maximaal 5 minuten van je tijd. Aan het einde van de test kun je de vragenlijst aan mij versturen. Dan mail ik je de uitkomst van deze vragenlijst én geef je gratis advies wat je kunt doen om je scores te verbeteren. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met de door jou aangeleverde gegevens.

Deze gevalideerde test is een Nederlandse vertaling van de Burnout Potential Inventory. Een Amerikaanse burnout-deskundige, genaamd Beverly Potter, ontwierp deze vragenlijst waarin de burn-out veroorzakende situaties worden genoemd.

Hoe werkt de burn-out test?

Beantwoord onderstaande vragen over het afgelopen half jaar. Geef per vraag aan hoe vaak het symptoom op jou van toepassing is. Vul tevens je e-mailadres en je naam in. Nadat je de test hebt afgerond mail ik je binnen enkele werkdagen de uitkomst van deze vragenlijst én geef ik je gratis advies wat je kunt doen om je scores te verbeteren. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met de door jou aangeleverde gegevens.