Tarieven

TARIEVEN

GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK
Er is altijd de mogelijkheid om een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van 20 tot maximaal 30 minuten aan te vragen. Dit gesprek is alleen voor kennismaking, waarin je de gelegenheid krijgt om vragen aan mij te stellen en waarin we kunnen kijken wat ik eventueel voor je kan betekenen. Het gesprek verplicht je tot niets. In verband met Covid-19 vinden de kennismakingsgesprekken via Skype of videobellen plaats. Mijn skypenaam is riabijvoet. Wanneer je echter direct aan de slag wilt, maak dan een afspraak voor een consult. Je bent van harte welkom!

RICHTLIJNEN COVID-19
Sessies in mijn praktijk kunnen doorgaan onder voorwaarde dat je gezond bent en geen last hebt van klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn of hoesten.
Wel klachten? Dan kan de sessie plaatsvinden middels videobellen.

Bij binnenkomst en tijdens de sessie houden we gepaste afstand en schudden we geen handen. Het raam in de praktijkruimte is open om te zorgen voor een goed geventileerde ruimte.
Na ieder gesprek zorg ik ervoor dat relevante voorwerpen schoongemaakt worden.


BURN-OUT EN STRESSBEGELEIDING
Kennismakingsgesprek maximaal 30 minuten: gratis en vrijblijvend
Een sessie van 60 minuten: €  70,00
Een sessie van 75 minuten: €  85,00

Mijn sessies duren niet 45 of 50 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 of 75 minuten. Ik vind het belangrijk om de tijd te hebben en dit komt de begeleiding en een voorspoedig herstel ten goede.

Bovenstaande tarieven zijn altijd bespreekbaar. Omdat ik de stress- en burn-outbegeleiding voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wil maken, houd ik graag rekening met jouw financiële draagkracht. Ik hanteer zo nodig aangepaste tarieven, afhankelijk van je inkomen en situatie. Informeer naar de mogelijkheden!


Soms zijn er andere vormen van vergoeding mogelijk:

Werkgever
Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een coachtraject gericht op burn-out preventie of stressmanagement hier ook onder vindt vallen. Ik heb regelmatig ervaren dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Je kunt ook een gesprek aangaan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts meestal graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.  De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Indien de werkgever bereid is om een burn-outbegeleidingstraject te betalen, gelden aangepaste tarieven. Ik maak graag een offerte op maat.

Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er
Als ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kun je zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen onder de post ondernemerskosten. Voor ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB.

Alle gesprekken kunnen ook via Skype worden gedaan. Skypenaam: riabijvoet


INDIVIDUELE ASSERTIVITEITSTRAINING
Kennismakingsgesprek maximaal 30 minuten: gratis en vrijblijvend
Een kort traject van vier gesprekken van een uur: € 270,00
Een sessie van 60 minuten: €  70,00
Een sessie van 75 minuten: €  85,00

Indien de werkgever bereid is een assertiviteitstraject te betalen, gelden aangepaste tarieven. Ik maak graag een offerte op maat.


WANDELEN IN DE NATUUR | WANDELCOACHING
Kennismakingsgesprek maximaal 30 minuten: gratis en vrijblijvend
Een wandelsessie 90 minuten: €  75,00

Mijn begeleiding is altijd maatwerk. Dit geldt ook voor mijn tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.


AANVULLENDE INFORMATIE

 • OC-registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, registratienummer 5929
  Tijdens de begeleiding kan er iets mis gaan. Indien je naar je eigen oordeel onzorgvuldig of verkeerd bent begeleid, kun je een klacht indienen. Het is belangrijk dat we eerst proberen om de klacht samen te bespreken en op te lossen. Het is ook mogelijk hierbij de vertrouwenspersoon* van de NFG in te schakelen. Als het niet lukt de klacht op te lossen, kun je een klacht indienen.
 • Ik voldoe aan de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).
  Voor adresgegevens van de klachtenfunctionaris kun je contact opnemen met het NFG-secretariaat via het mailadres info@de-nfg.nl
 • Lid van een intervisie groep waarin kennis en ervaring over burn-out en stress onderling actief wordt gedeeld. De leden zijn allemaal (minstens) HBO geschoold en gediplomeerd en aangesloten bij een of meerdere beroepsverenigingen. Naast het werken vanuit eenzelfde gedachtegoed brengt ieder ook een eigen begeleidingsexpertise mee.
 • Sinds 2011 ben ik in het bezit van het certificaat Medische Basiskennis op HBO-niveau.

AFSPRAAK MAKEN?

Voor het maken van een afspraak kun je me bellen op 06 – 20 47 25 18, een e-mail sturen naar info@hulpbijburnoutenstress.nl of onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Je naam *

  Je e-mail *

  Je telefoonnummer *

  Onderwerp

  Je bericht

  * graag invullen